دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی - AN OVERVIEW

دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی - An Overview

دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی - An Overview

Blog Article

اثرگلوتامین، سولفات روی و آمیفوستین در کاهش عوارض جانبی ناشی از درمان از قبیل زخم های دهان، موکوزیت، اسهال، تغییر ذائقه و خشکی دهان مورد آزمایش قرار گرفته اند.

برای بیماران اورمیک، سوپ به عنوان پیش غذا سرو نمی‌شود (به دلیل محتوای پتاسیم بالا)

این اثر ممکن است به نوع اسید آمینه های خاص، نوع پروتئین، یا در موارد رژیم کم پروتئین مربوط به کاهش دریافت غذا باشد. افزایش مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر سرطان کولون و سرطان پروستات مرتبط است. مصرف کمتر گوشت قرمز پرچربی و گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس و همبرگر می تواند در کاهش خطر بروز سرطان مؤثر باشد.

مواردی که باید در مورد تغذیه در طول شیمی درمانی رعایت شود

پیاز، سیر و هویج را خرد کرده و به شلغم اضافه کنید، سپس با روغن و برگ آویشن تفت دهید.

می‌توانید از انواع مختلف تزیین‌ها برای این دسر‌های خود استفاده کنید. به موارد زیر توجه داشته باشید:

اضافه کردن آب: آب به قابلمه اضافه کنید تا یک بند انگشت روی پای مرغ را بپوشاند. حرارت را کم کرده و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.

بهترین موادمغذی در طول دوره شیمی درمانی، شامل موارد زیر است:

صفحه اصلی رژیم و تغذیه بهترین تغذیه و مناسب ‌ترین غذاها و دسرها برای افراد مبتلا به انواع سرطان بهترین تغذیه و مناسب ‌ترین غذاها و دسرها برای افراد مبتلا به انواع سرطان

مزایا و معایب خوردن پنکیک پنکیک یکی از محبوب‌ترین غذاهای وعده صبحانه است که مزایا و معایب خود را دارا می‌باشد.

درمان واریس و ارتباط آن با چاقی

به عنوان مثال، در کشورهای آمریکایی این دسر‌ها معمولاً داغ و پفکی هستند و با عسل و کره خوراک می‌شوند. در کشورهای آسیایی، این دسر‌ها ممکن است با موادی مانند نان موز یا کره‌مایع تهیه شوند و با سس‌های میوه‌ای معطر شوند.

مصرف چربی‌های غیر اشباع مانند بذر کتان در طی دوره شیمی درمانی به میزان متعادل لازم است.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه رژیم غذایی بیماران دیابتی است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page